Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

SmaakPark: Vegan zuivel workshop


Workshop
Het SmaakPark
t/m 10 juni
€ 77,50

Contact

Het SmaakPark
Smaakpark Ede
Verbindelaarsweg 51
6711 JC Ede
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meer informatie

“Zuivel fermenteren is misschien wel het leukste om te doen. Het is magisch om te zien hoe dat witte goedje veranderd in kaas, boter, yoghurt, kefir, crème fraîche en al het andere lekkers wat je ervan kunt maken. Vooral als je het aandurft schimmels op je zuivel los te laten, zijn je mogelijkheden bijna onbeperkt.”

In deze workshop leer je de basistechniek en krijg je fijne tips en trucs waarmee je thuis direct aan de slag kan. En natuurlijk wordt er uitgebreid geproefd. Je wordt tijdens deze workshop overspoeld met informatie, receptideeën en leert over de geschiedenis van het fermenteren en over de link tussen al die goeie beestjes en onze gezondheid.

Wat ga je concreet doen? Je gaat verrassende smaken proeven, zelf zuivel fermenteren, en je gaat bepakt met je zelf gemaakte fermenten plus een flinke dosis fermentatie-inspiratie weer naar huis.

Prijzen

  • € 77,50

Locatie