Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Het Smaakpark: Workshop fermenteren en desem bakken

Christian Weij - fermenteren en desem bakken
Workshop
Het SmaakPark
t/m 12 juni
€ 130,00 Prijs is inclusief lunch, proefhapjes, drankjes, de zelfgemaakte producten om mee naar huis te nemen en een aantal starters.

Contact

Adres:
Het SmaakPark
Smaakpark Ede
Nieuwe Kazernelaan 2 D15
6711 JC Ede
Plan je route
Afstand:

Lijkt het je leuk om te leren fermenten, of desembrood te bakken? Steek je handen uit de mouwen met deze culinaire workshop van het SmaakPark.

Fermenteren kun je leren
Christian en Armand nemen je tijdens deze workshop mee in de wereld van het fermenteren. Dit doen zij aan de hand van twee boeken die Christian heeft geschreven: Verrot lekker en Verrot gezond.

Aan de slag!
Je leert alles van geschiedenis tot basiskennis om het zelf te kunnen. Uiteraard ga je zelf ook aan de slag met fermenteren. Je gaat groente en zuivel fermenteren, maakt een ‘starter’ waarmee je nog vele flessen gezonde frisdrank kunt maken en neemt een azijn moeder mee naar huis.

Daarnaast ga je ook twee desembroden bakken. Je start tijdens de workshop een nieuw deeg waar je ook thuis mee aan de slag kunt.

Aan h…

Lees verder

Lijkt het je leuk om te leren fermenten, of desembrood te bakken? Steek je handen uit de mouwen met deze culinaire workshop van het SmaakPark.

Fermenteren kun je leren
Christian en Armand nemen je tijdens deze workshop mee in de wereld van het fermenteren. Dit doen zij aan de hand van twee boeken die Christian heeft geschreven: Verrot lekker en Verrot gezond.

Aan de slag!
Je leert alles van geschiedenis tot basiskennis om het zelf te kunnen. Uiteraard ga je zelf ook aan de slag met fermenteren. Je gaat groente en zuivel fermenteren, maakt een ‘starter’ waarmee je nog vele flessen gezonde frisdrank kunt maken en neemt een azijn moeder mee naar huis.

Daarnaast ga je ook twee desembroden bakken. Je start tijdens de workshop een nieuw deeg waar je ook thuis mee aan de slag kunt.

Aan het eind van de dag ga je naar huis met het volgende:

  • Een pot zuurkool
  • Een pot pickle’s
  • Crème fraiche
  • Kwark
  • Frisdrank starter
  • Azijnstarter
  • Zuurdesemstarter
  • 2 zelfgemaakte desembroden
  • Deeg om thuis af te bakken

Natuurlijk wordt er tijdens de workshop ook genoeg geproefd en gegeten.

Lees minder

Prijzen

  • € 130,00 Prijs is inclusief lunch, proefhapjes, drankjes, de zelfgemaakte producten om mee naar huis te nemen en een aantal starters.

Locatie