Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Concert Duo LeCoultre & VanHees

Duo LeCoultre & VanHees - bezoek ede
Concert
Huis Kernhem
t/m 16 februari
€ 10,00

Duo LeCoultre & VanHees is een dynamisch en breed inzetbaar duo dat een repertoire heeft opgebouwd met verschillende stijlen uit verscheid…

Lees verder

Duo LeCoultre & VanHees is een dynamisch en breed inzetbaar duo dat een repertoire heeft opgebouwd met verschillende stijlen uit verscheidene tijdsperiodes. Het duo, afkomstig uit Groningen, heeft jarenlange ervaring met samenspel en kamermuziek. De ervaring is dat het publiek geniet van de expressie die het duo uitstraalt. Het Duo bestaat uit violist Floor Le Coultre en gitarist Martin van Hees. Het kleurrijke spel van Floor Le Coultre past bijzonder goed bij het timbre van Martin van Hees’ gitaarspel. Als duo zijn ze uitgenodigd om op te treden op NPO Radio 4 en op verschillende internationale kamermuziekfestivals en concertlocaties in Nederland, waaronder het Grachtenfestival in Amsterdam. Het expressieve en meeslepende spel van het duo is kenmerkend voor hun concerten. In 2019 namen ze hun eerste album ‘Cuckoo’ – Songs of Europe op, met een selectie van (volks)liederen uit Europa die het duo voor hun bezetting heeft gearrangeerd.

Tickets zijn online te bestellen. Ook is het mogelijk om tickets te kopen aan de zaal voorafgaande aan de voorstelling (alleen cash).  De zaal is open om 11:30 uur. Een kopje koffie of thee is inbegrepen.

Lees minder

Prijzen

  • € 10,00

Locatie