Rotzooi Fermentatiefestival


Workshop
Het SmaakPark
zondag 25 juni
€ 5,00 Dit is inclusief een speciaal voor jou, door Meneer en Christian, gefermenteerd drankje en het multifunctionele drinkglas. Voor de workshops en lezingen moet je je van te voren inschrijven en een apart kaartje kopen (Zie website voor de mogelijkheden)!!

ROTZOOI is geen vreetfestijn. Natuurlijk kun je er lekker eten en drinken, maar dit festival gaat dieper. Met een gefermenteerd drankje in de ene en een kimchiburger in de andere hand kunnen de bezoekers meer dan twintig verschillende demonstraties, workshops en lezingen bijwonen. Verder is er een starterruiltent en kun je eventuele uitdagingen of bijzonderheden van jouw fermentatie-creatie voorleggen aan de zuurkooldokter. Kortom, het wordt een waanzinnig leuk, smakelijk en leerzaam festival.

Wanneer

  • Zondag 25 juni 2023 11.00 - 18.00 uur

Prijzen

  • € 5,00 Dit is inclusief een speciaal voor jou, door Meneer en Christian, gefermenteerd drankje en het multifunctionele drinkglas. Voor de workshops en lezingen moet je je van te voren inschrijven en een apart kaartje kopen (Zie website voor de mogelijkheden)!!

Locatie