Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Concert: Anastasia Kobekina en Paloma Kouider

Anastasia Kobenkina - Bezoek Ede
Klassieke muziek
Edesche Concertzaal
t/m 7 maart
€ 27,50 Balkon Noord Luisterplek - Beperkt Zicht

Contact

Adres:
Edesche Concertzaal
Amsterdamseweg 9
6711 BE Ede
Plan je route
Afstand:

Luister naar drie meesterstukken uit het cellorepertoire. Het herkenbare Bachs Eerste Cellosuite, welke regelmatig voorbij komt in films en commercials. De romantische Cellosonate van Chopin, die klinkt alsof Chopin persoonlijk zijn hart bij je uitstort. En als laatste Beehoven's Eerste Cellosonate het eerste stuk waarin cello en piano een gelijkwaardige rol hebben.

Deze stukken worden gespeeld door Anastasia Kobekina. Haar intense spel wordt gekenmerkt door ongekende perfectie. Er zijn weinig cellisten met zoveel schwung en charisma op het podium. Daarnaast is ze meervoudig prijswinnaar van belangrijke concoursen, waaronder het George Enescu Concours in Boekarest. In juni 2019 behaalde ze de Derde Prijs op het prestigieuze Tsjaikovski Concours in Moskou. De BBC riep haar uit tot New Generation Artist.

Kobekina deelt het podium met pianiste Paloma Kouider. Haar spel wordt omschreven als intelligentie, persoonlijk en met muzikaal gevoel. Samen met Kobekina, ontving ze de André Hoffmann-prijs bij de Sommets musicaux in Gstaad.

Prijzen

  • € 27,50 Balkon Noord Luisterplek - Beperkt Zicht
  • € 36,00 Concertzaal Beneden
  • € 40,50 Balkon Oost
  • Gratis Kinderen tot 18 jaar Concertzaal Beneden
  • € 10,00 Studenten Concertzaal Beneden of Balkon Noord

Locatie