Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Online workshop zuivel fermenteren

zuivel fermenteren
Workshop
Het SmaakPark
t/m 26 januari
€ 10,00

Contact

Adres:
Het SmaakPark
Smaakpark Ede
Verbindelaarsweg 51
6711 JC Ede
Plan je route
Afstand:

Vanuit je eigen keuken kun je op 26 januari van Christian Weij alles leren over het fermenteren van zuivel. Christian is initiatiefnemer van het Smaakpark en daarnaast heeft hij twee succesvolle fermentatieboeken geschreven, genaamd Verrot Lekker en Verrot gezond.

Tijdens de workshop vertelt Christian vol passie waarom hij zuivel fermenteren net toveren vindt. Ook vertelt hij hoe je gemakkelijk zelf roomkaas en crème fraîche kunt fermenteren.

In de workshop leer je:

  • Twee technieken om zuivel te fermenteren.
  • Wanneer je ferment voedselveilig is
  • Wanneer het klaar is
  • Hoe lang en waar je je ferment het beste kunt bewaren
  • Wat je nodig hebt om zuivel te fermenteren

Prijzen

  • € 10,00
  • € 35,00 inclusief fermentatiepakket

Locatie