Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Openluchtexpositie Natuurcentrum Veluwe: Salman Ezzammoury

openluchtexpositie Natuurcentrum Veluwe - Bezoek Ede
Tentoonstelling
Natuurcentrum Veluwe
t/m 30 december 2020

Contact

Adres:
Natuurcentrum Veluwe
Groot Ginkelseweg 2 a
6718 SL Ede
Plan je route
Afstand:

Neem alvast een kijkje

In de maanden september, oktober, november en december 2020 verzorgt de Edese beeldend kunstenaar en fotograaf Salman Ezzammoury midden in de natuur van Ede een openluchtexpositie.

Deze expositie, die te bewonderen is aan de rand van de heide bij het Natuurcentrum Veluwe, is geopend door Hester Veltman, wethouder kunst en cultuur in Ede en omlijst met een optreden van stadsdichter Larissa Verhoeff.

Met de titel 'VRIJHEID: vieren, herdenken en doorgeven' is het leidmotief voor deze expositie het herdenken van 75 jaar bevrijding en een citaat van Mahatma Ghandi: "Vrijheid is niet de moeite waard als het niet de vrijheid geeft om te dwalen". Er zijn meer dan 20 werken van het formaat 1 x 1 meter te zien in de natuurtuin van het Natuurcentrum.

Meer weten over de openluchtexpositie? Kijk hier voor inspiratie.

Wanneer

  • De expositie is in de tuin van Natuurcentrum Veluwe te bezichtigen tussen zonsopgang en zonsondergang. De kunstenaar, Salman Ezzammourry zal zelf aanwezig zijn op 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26 en 27 september van 12:00 tot 17:00 uur. Daarnaast is het mogelijk een afspraak met hem te maken.

Locatie