Support Your Locals Ede

Hieronder vind je het speciale Support Your Locals-aanbod van winkeliers en horecaondernemers. Let goed op of je moet reserveren en check altijd het meest actuele aanbod op de website van de ondernemer.

Ken je nog een ondernemer die een plek op deze pagina verdient?
Laat het ons weten! 

Meld hier jouw initiatief aan

Fit en mooi vanuit huis

Last van een corona-coupe? Zoek je mogelijkheden voor je eigen thuisspa? Of wil je fit blijven vanuit huis? Diverse ondernemers in Gemeente Ede bieden een oplossing! Bestel een haarverfpakket voor thuis, sport online mee of geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling in huis.

Meer beauty & wellness vind je hier

De lekkerste Koffie to go?

Die haal je hier!

Je bent onderweg in Ede en je hebt zin in een kop koffie? Op deze locaties vind je lekkere 'Koffie to go' adressen in Ede.

Naar de tips!

Aanbod per dorp

De leukste thuisblijftips

De maatregelen rondom het coronavirus zijn nog even verlengd. Omdat we zoveel mogelijk binnen en thuis blijven, moeten we ons rondom huis zien te vermaken. Wij hebben daarom de leukste thuisblijf-tips voor kinderen én volwassenen verzameld.

Bekijk alle thuisblijftips

Smakelijk Ede

In het najaar van 2020 zijn kijkers van XON getrakteerd op een heuse 'cook off' serie: een vijfdelige serie waarin iedereen meer inspiratie kon opdoen rondom horeca en streekproducten. Lokale chefs uit verschillende dorpen gingen een wedstrijd aan waarin zij kookten met streekproducten. Een jury bestaande uit inwoners van de gemeente Ede beoordeelde de gerechten. 

Bekijk de video's hier