Support Your Locals cook-off

Wie meer inspiratie wil opdoen rondom horeca en streekproducten, is in november en december via XON getrakteerd op een heuse ‘cook off’ serie. In vijf uitzendingen gaan lokale chefs uit verschillende dorpen een wedstrijd aan waarin zij koken met streekproducten. Een jury bestaande uit inwoners van de gemeente Ede beoordeelt de gerechten.

Zelf kennismaken met de gerechten van de chefs? Dat kan ook, want deze gerechten zijn terug te vinden op het afhaalmenu van de deelnemende horeca-ondernemer. Meer informatie is te vinden via www.xon.nu en facebook.com/bezoekede

Smakelijk Ede: uiteten? Thuis!

Aflevering 5

In de voorlopig laatste aflevering van Smakelijk Ede zien we Restaurant IMA, een restaurant geïnspireerd op de Mediterraans-Arabische keuken, waar ze couscous met zeven groenten maken voor de jury. Als tweede restaurant zien we Mare e Monte in Bennekom, een restaurant met een authentieke Italiaanse keuken. Zij bereiden ossenhaas met paddenstoelen en crema tartufo. Ook benieuwd wat de jury er van vindt? Klik op de video om hem te bekijken.

Smakelijk Ede: uiteten? Thuis!

Aflevering 4

In de vierde aflevering van Smakelijk Ede zien we Restaurant Stam die voor de jury langzaam gegaarde kalfssukade en vergeten groente maakt. Ook zien we Grand Café Het Oude Postkantoor in Bennekom die verse friet en Veluws wild zwijnstoof met hert voor de jury bereid. Kijk je ook weer mee? Klik op de video om hem te bekijken.

Smakelijk Ede: uiteten? Thuis!

Aflevering 3

In de derde aflevering van Smakelijk Ede zien we De Waldhoorn in Otterlo en Restaurant Pomphuis. Kijk je ook weer mee? Klik op de video om hem te bekijken.

Smakelijk Ede: uiteten? Thuis!

Aflevering 2

In de tweede aflevering van Smakelijk Ede zien we Rode Peper & Basilicum en Bistro Twaalf 14. Kijk je ook weer mee? Klik op de video om hem te bekijken.

Smakelijk Ede: uiteten? Thuis!

Aflevering 1

In deze eerste cook-off zien we EDES Proeflokaal en Eetkamer Lamens. Klik op de video om hem te bekijken.