Thuisblijftips

Op dit moment vinden er geen evenementen, festivals en optredens plaats in Ede. We blijven zoveel mogelijk bij huis en daar proberen we er allemaal het beste van te maken. Verschillende ondernemers pakken initiatieven op om dat leuker te maken. De komende weken vind je daarom op deze pagina de leukste thuisblijftips in Ede. 

 

Actief in de natuur

Het Nationale Park de Hoge Veluwe bezoeken?

Sta jij te popelen om het Nationale Park de Hoge Veluwe te bezoeken? Sinds begin mei is de Parkwinkel en het Parkrestaurant weer deels geopend. Je kunt bij diverse punten wat lekkers te eten of drinken halen en de witte fietsen zijn nog volop in gebruik. Check voor vertrek wel de website van het Park. 

Bezoek het Nationale Park

Aanmelden thuisblijftip Ede?

Op dit moment zijn er even geen evenementen, festivals en optredens in Ede. Dit duurt zolang de Corona-crisis aanhoudt en de maatregelen van de RIVM en Rijksoverheid van kracht zijn. Ook in Ede zijn er nog initiatieven en ideeën genoeg om thuis en op kleine schaal activiteiten te ondernemen. Wij verzamelen de leukste thuisblijftips in Ede op deze pagina.

Heb jij als ondernemer iets bedacht waar thuis of op kleine schaal van genoten kan worden? Laat het ons dan weten via event@bezoek-ede.nl