Dutch Food Week Ede

Dutch Food Week (5 t/m 16 oktober) is hét nationale podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving.

Boeren en tuinders, ondernemers uit toeleverende en verwerkende industrie, retail, overheid en wetenschappers laten iedereen zien hoe zij werken aan de productie, distributie en ontwikkeling van ons voedsel.

Wat eten we?

Het thema van de Dutch Food Week is 'Wat eten we?'. Wat eten we nou eigenlijk precies? Waar komt ons voedsel vandaan? Hoe komt het van het land op ons bord? En hoe voedzaam is onze maaltijd? De vraag ‘Wat eten we?’ nodigt iedereen uit om hierover met elkaar in gesprek te gaan.

Youth World Food Day

Op Wereldvoedseldag (16 oktober) organiseert I4NATURE de Youth World Food Day in het Smaakpark bij het WFC in Ede. Dit is een vervolg op het succesvolle Youth Summit dat vorig jaar plaatsvond. Tijdens Youth World Food Day praten jongeren en opinieleiders samen over oplossingen voor voedselverspilling als een van de wereldvoedseluitdagingen.

Tickets