Uitmarkt

2 en 3 september 2022

In september zijn de eerste theatervoorstellingen van de nieuwe programma’s te zien. De repetities van de toneelgroepen, koren en muziekensembles worden hervat en de podia staan klaar om bezoek te ontvangen. Er wordt al een tijd met veel enthousiasme uitgekeken naar het moment waarop we met elkaar cultuur kunnen beleven. De opening van het nieuwe culturele seizoen gaan we vieren, én hoe! 

Kennismaken met kunst & cultuur

Uitmarkt Ede heeft als doel je kennis te laten maken met de kunst en cultuur die Ede te bieden heeft. Natuurlijk promoten we dan ook meteen het nieuwe culturele seizoen. Dit doen we door alle facetten bij elkaar te brengen op één prachtige locatie: Het Openluchttheater

Het programma bestaat uit 25 live-optredens en workshops die verspreid door het theater plaatsvinden:

Programma Uitmarkt: - 11.00 - 19.00 uur

Uitgelicht tijdens de Uitmarkt

Cinema in het Park

Bekijk tijdens de openingsavond van de Uitmarkt Ede de Lion King in het Openluchttheater.  Kussentje mee, haal een drankje en een hapje en geniet onder de sterren! Toegang is gratis, reserveren van een gratis ticket is wel nodig. Vanaf half augustus zijn deze tickets beschikbaar via de website van het Openluchttheater.

Meer informatie

Singer Songwriter Festival

Geniet op 3 september van optredens van bekende en opkomende singer-songwriters. Laat je verrassen en maak kennis met de enorme variëteit aan talent in Nederland! Luister naar Maya Lizz, Rob Dekay en Joe Buck in het Openluchttheater in Ede: dé knallende afsluiter van de Edese Uitmarkt.

Reserveer je tickets

Wat is er nog meer te doen?

Winkelen - BezoekEde

Winkelen - BezoekEde

© Ede Marketing

Marktkramen

Tijdens de Uitmarkt staan diverse organisaties voor je klaar met een marktkraam. Breng een bezoekje aan de kraam van Jalafusi Big Band, Jedaja kinderkoor, De Harmonie, Edesche Concertzaal, PAKe, Cultura en Woest&Bijster. 

© Louis Hansel - Unsplash

Horeca

Op het grasveld geniet je van lekkers van onder meer Dinerfabriek/Onbeschaft, Puro, Blijven Gaan, De Gelukshut en Cravings for Green. 

© Ede Marketing

Educatie-activiteiten

Tijdens de Uitmarkt verzorgt Cultura diverse educatieve activiteiten voor jong en oud. 

Pop-up theater / Theaterbus

De Uitmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door: