Bloggers over Ede

Bloggers gaan graag op pad in Ede. Ze verkennen de natuur, overnachten op verrassende locaties, spotten het wild, ontdekken de historie, genieten van culturele hotspots en proeven lokale specialiteiten. Een greep uit de vele publicaties vind je hier: 

Wandelen bij Planken Wambuis

MountainReporters: "Wil je een mooie, afwisselende route lopen? Dan kan ik je wandelen bij Planken Wambuis aanraden. Ik neem je mee in beeld langs een aantal highlights van dit natuurgebied..."

Lees verder...

Slapen in zwerfhut Van Gogh

Follow My Footprints: Iedereen die ik van te voren een foto van dit leuke driehoekige huisje in Otterlo (bij de Hoge Veluwe!) liet zien reageerde enthousiast. ‘Wat apart! Wat een bijzonder huisje! Waar heb je dat gevonden?’

Lees verder...

Overnachten op de pop-up camping

Expeditie Aardbol: Als je bijzonder wilt overnachten op de Veluwe, dan kan ik het Glamp Outdoor Camp in Hoenderloo van harte aanbevelen. Je slaapt namelijk midden in de natuur en wordt elke ochtend gewekt door ritselende takjes en fluitende vogels. 

Let op: Deze glamping mogelijkheid was tijdelijk beschikbaar in de zomer van 2020. Wil je toch bijzonder overnachten in Ede? Kijk dan eens bij deze originele overnachtingstips in Ede

Lees verder...

Wandelen, wild spotten en kunst kijken

Your Travelguide online: Het is tijd om naar buiten te gaan, de natuur in. Nederland telt ontzettend veel gebieden waar je een heerlijke herfstwandeling kunt maken. Wij trokken de wandelschoenen aan en gingen op pad in Nationaal Park De Hoge Veluwe, een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. 

Lees verder...

Meer blogs: