Kom Ede ontdekken

Winkelen, fietsen, wandelen & festivals...
Of liever natuur, cultuur en rijke historie?
Als je in Ede bent, dan hoef je niet meer weg.
Sterker nog, dan wil je niet meer weg.

© Ede Marketing

Cultuurmaand Ede

Oktober is cultuurmaand! Dat betekent dat de agenda bomvol culturele activiteiten staat. Laat je verrassen, ontroeren en entertainen tijdens Cultuurmaand Ede.

© Ede Marketing

Wild kijken, proeven en kopen

De herfst is het perfecte seizoen om de natuur in Ede te komen ontdekken. Geniet al wandelend van de prachtige kleuren in de bossen en sluit af met smakelijke wildgerechten. Trek eropuit en ga zelf wild kijken, proeven en kopen.

Ede in de herfst

Wat is er deze herfst te doen in Ede? Van paddenstoelen zoeken én fotograferen, tot wandelen in de natuur: we hebben de leukste tips voor de herfst voor je op een rij gezet. Trek je wandelschoenen aan en kom wild kijken en wild proeven, een museum bezoeken. Stap op de fiets en maak een mooie MTB-tocht, of blijf heerlijk een nachtje slapen! En dat alles terwijl je geniet van de prachtige herfstkleuren en het geluid van burlende herten.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

De leukste tips voor de herfst

24 uur in Ede

Ben je een dag in Ede en omgeving? Ga actief op pad, ontdek culinaire hoogstandjes of bezoek cultureel en militair erfgoed. Hier vind je leuke tips voor 24 uur in Ede. 

48 uur in Ede

Blijf je een weekend in Ede en omgeving? Met dit 48-uursprogramma ontdek je al het moois van de regio. En je slaapt natuurlijk op de fijnste plekken. 

Alles over Ede vind je hier!

Wil je Ede optimaal blijven ontdekken? Laat je op onze website dan inspireren voor een dagje of langer in één van de bekendste natuurgebieden van Nederland: Het Nationale Park De Hoge Veluwe! Hier kun je eindeloos wandelen, fietsen en recreëren. In dit natuurgebied en in de andere, misschien iets minder bekende natuurgebieden spot je met een beetje geluk de big five, maar je ontdekt ook de rijke militaire historie van Ede. Geniet van prachtige bloeiende heide, ga cultuur snuiven in een van de vele musea of proef de smaak van Ede in een sterrenrestaurant of met de diverse streekproducten. 

Tijdens je bezoek strijk je na het winkelen in de gezellige dorpen neer op een terras voor een hapje of een drankje. En je bezoek sluit je natuurlijk af met een overnachting in een luxe hotel, op een vakantiepark of in een sfeervolle Bed & Breakfast. 

Bekijk onze tips