Uitmarkt

9 september 2023

In september zijn de eerste theatervoorstellingen van de nieuwe programma’s te zien. De repetities van de toneelgroepen, koren en muziekensembles worden hervat en de podia staan klaar om bezoek te ontvangen. Er wordt al een tijd met veel enthousiasme uitgekeken naar het moment waarop we met elkaar cultuur kunnen beleven. De opening van het nieuwe culturele seizoen gaan we vieren, én hoe! 

Kennismaken met kunst & cultuur

Uitmarkt Ede heeft als doel je kennis te laten maken met de kunst en cultuur die Ede te bieden heeft. Natuurlijk promoten we dan ook meteen het nieuwe culturele seizoen. Dit doen we door alle facetten bij elkaar te brengen op één prachtige locatie: Het Openluchttheater. Toegang tot de Uitmarkt is gratis! 

 

Aftermovie Uitmarkt 2022

Bekijk hiernaast de aftermovie van Uitmarkt Ede 2022 van 2 en 3 september.

Aftermovie Uitmarkt 2022
 • Aftermovie Uitmarkt 2022

Het programma bestaat uit 25 live-optredens en workshops die verspreid door het theater plaatsvinden:

Uitgelicht tijdens de Uitmarkt

Cinema in het Park

Bekijk tijdens de openingsavond van de Uitmarkt Ede de Lion King in het Openluchttheater. Kussentje mee, haal een drankje en een hapje en geniet onder de sterren! Toegang is gratis, reserveren is niet nodig. Let op: vol=vol.

Meer informatie

Singer Songwriter Festival

Geniet op 3 september van optredens van bekende en opkomende singer-songwriters. Laat je verrassen en maak kennis met de enorme variëteit aan talent in Nederland! Luister naar Maya Lizz, Rob Dekay en Joe Buck in het Openluchttheater in Ede: dé knallende afsluiter van de Edese Uitmarkt.

Reserveer je tickets

Bezoek de Uitmarkt met de Theaterbus

Tijdens de Uitmarkt kun je op zaterdag mee met een bijzondere theaterale busreis. Een oldtimer bus brengt mensen van Ede centrum naar het Openluchttheater. In de bus wordt een theaterstuk opgevoerd over iemand die meegeholpen heeft met de bouw van het openluchttheater. Bij het begin- en het eindpunt zijn muzikale verrassingen. Geplande vertrektijden: 14.30 uur  en 15.45 uur bij de Oude kerk.

Wat is er nog meer te doen?

 • Marktkramen

  Tijdens de Uitmarkt staan diverse organisaties voor je klaar met een marktkraam. Breng een bezoekje aan de kraam van Jalafusi Big Band, Jedaja kinderkoor, De Harmonie, Edesche Concertzaal, PAKe, Cultura en Woest&Bijster. 

  Winkelen - BezoekEde
 • Horeca

  Op het grasveld geniet je van lekkers van onder meer Dinerfabriek/Onbeschaft, Puro, Blijven Gaan, De Gelukshut en Cravings for Green. 

 • Educatie-activiteiten

  Tijdens de Uitmarkt verzorgt Cultura diverse educatieve activiteiten voor jong en oud. 

De Uitmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door: