Uitmarkt

In september zijn de eerste theatervoorstellingen van de nieuwe programma’s te zien. De repetities van de toneelgroepen, koren en muziekensembles worden hervat en de podia staan klaar om bezoek te ontvangen. De opening van het nieuwe culturele seizoen gaan we vieren, én hoe! 

Kennismaken met kunst & cultuur

Uitmarkt Ede heeft als doel je kennis te laten maken met de kunst en cultuur die Ede te bieden heeft. Natuurlijk promoten we dan ook meteen het nieuwe culturele seizoen. Dit doen we door alle facetten bij elkaar te brengen. Toegang tot de Uitmarkt is gratis!

Programma UITmarkt

De UITmarkt vindt plaats op verschillende plekken en podia in Ede Centrum. Hieronder vind je het overzicht per podium op volgorde van tijd. 

Uitgelicht tijdens de Uitmarkt

 • Cinema op de Markt - Top Gun Maverick

  Bezoek tijdens de openingsavond van de Uitmarkt een film in de openluchtbioscoop op het Marktplein. Kussentje mee, haal een drankje en een hapje en geniet onder de sterren! Toegang is gratis, reserveren is niet nodig. Let op: vol=vol

  Cinema op de Markt - Top Gun Maverick
 • Informatiemarkt

  Bezoek de stands van muziekverenigingen, koren, podia en meer voor kaartjes met korting voor (theater)shows, meer informatie of aanmelden voor proeflessen.

  Informatiemarkt
 • Horecastands

  Geniet van heerlijke hapjes en drankjes bij de horecastands in het centrum. 

Aftermovie Uitmarkt 2022

Bekijk hiernaast de aftermovie van Uitmarkt Ede 2022 (2 en 3 september).

Aftermovie Uitmarkt 2022
 • Aftermovie Uitmarkt 2022

De Uitmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door: