Smaakfietsroutes

In en rondom Ede vind je ontzettend veel ondernemers die overheerlijke streekproducten maken. Met de speciale Smaakfietsroutes kun je fietsen langs ambachtelijke streekproducten! Verken deze fietsroutes en proef zuivel, vlees, brood, vruchten, bier, vers sap, honing en meer... 

 • Pluktuinen

  Er is niets leuker dan je eigen groente, bloemen of fruit bij elkaar plukken. Maar waar kun je dat het beste doen? Wij hebben leuke pluktuinen voor je op een rij gezet: 

  Pluktuinen Twee vrouwen voor hun huis met streekproducten uit de gemeente Ede.
 • Horeca met streekproducten

  Onderweg kom je diverse horeca-locaties tegen die met overheerlijke streekproducten koken. Maar er zijn er meer! Bekijk hier een overzicht.

  Horeca met streekproducten Mensen op een terras genieten van streekproducten in de gemeente Ede tijdens een fietstocht.
 • Blijf een nachtje slapen

  Kun je geen genoeg krijgen van de regio en de heerlijke streekproducten? Blijf dan een nachtje slapen voor het optimale vakantiegevoel.

  Blijf een nachtje slapen

Streekproducten proeven en kopen - Ontdek de lekkerste locaties

Ontdek de lokale groentetuinen

Wil jij smakelijke producten rechtstreeks van het land kopen? Dan kun je in de omgeving van Ede bij verschillende boeren terecht. Bij de Groenerie in Harskamp ben je van harte welkom in de boerderijwinkel. Of bestel je groenten online via de webwinkel. In Barneveld vind je twee locaties waar je voor verse, lokaal-geproduceerde groenten aan het juiste adres bent. En nog leuker: je kunt meteen zelf de groentetuin ontdekken. Te koop zijn de groenten van het seizoen. 

Meer informatie