Toegankelijkheidsverklaring

Ede Marketing zet in op een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website voor iedereen.

Bezoek Ede, onderdeel van Stichting Ede Marketing (hierna: "Ede Marketing"), wil zo snel mogelijk volledig voldoen aan de toegankelijkheidseisen van DigiToegankelijk.nl op niveau AA standaard. Door aan deze standaard te voldoen worden onze websites gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk voor alle bezoekers. Samen met onze webbouwer worden deze websites continu actief verbeterd en onderhouden om zo toegankelijk mogelijk te zijn. 

Aanpak om de toegankelijkheid op onze website te bevorderen:

  • Interne controle voor publicatie: onze redactie kijkt vóór publicatie alle inhoud op toegankelijkheid na. 
  • Periodieke interne controle: onze redactie voert tussentijdse controles uit op de inhoud op de website.
  • Software: onze webbouwer gebruikt speciale software om informatie (tekst, beeld, video) beter toegankelijk te maken.
  • We maken op onze website gebruik van BrowseAloud waarmee de website voorgelezen kan worden, letters vergroot kunnen worden en de optie geeft tot een getint masker.

Op www.bezoek-ede.nl linken we naar andere websites, zoals die van stakeholders, partners, stichtingen, e.d. Niet alle informatie op deze platforms voldoet aan de toegankelijkheidseisen.
De webrichtlijnen stellen hoge eisen aan PDF-bestanden. De informatie op de website wordt zoveel mogelijk in korte teksten aangeboden. PDF-documenten proberen we zo weinig mogelijk te gebruiken. Op dit moment voldoen wellicht nog niet alle bestanden aan deze richtlijnen. 

Een probleem met de toegankelijkheid van deze website? 

Ervaar je toch nog een toegankelijkheidsprobleem op onze website? Laat het ons dan weten via info@ede-marketing.nl. Vermeld daarbij de link naar de webpagina waar je het probleem bent tegengekomen. Wij proberen op werkdagen binnen 48 uur te reageren.

Deze toegankelijkheidsverklaring is opgesteld op 28 januari 2022. Deze verklaring geldt voor de website www.bezoek-ede.nl.