Meld je evenement of activiteit aan

Organiseer je een evenement dat je graag opgenomen ziet in de Uitagenda van bezoek-ede.nl? Dat kan! Vul hieronder het formulier in. Wij checken of alles voldoet aan de voorwaarden en doen ons uiterste best om het evenement binnen vijf werkdagen in de agenda te plaatsen. 

De belangrijkste voorwaarde is dat het evenement in de regio plaatsvindt en voor een brede doelgroep interessant is. Evenementen met een religieus of politiek karakter kunnen wij helaas niet opnemen. 

De aangeleverde informatie over evenementen wordt enkel voor marketingdoeleinden ingezet door Ede Marketing en staat los van de meldingsplicht of vergunningaanvraag bij de gemeente Ede. Ga voor het aanvragen van een vergunning naar de website van gemeente Ede.

Heb je nog vraag over de aanmelding neem dan contact op via info@ede-marketing.nl.

Let op: evenementen in de uitagenda kunnen we ook gebruiken voor andere on- of offline uitingen zoals Facebook of print. Zorg er dus voor dat afbeeldingen die je toevoegt rechtenvrij zijn!

Informatie over de activiteit

Indien een evenement gratis is, vul dan €0,- in.

Datum en tijd
Waar vindt de activiteit plaats?
Contactinformatie
Afbeelding toevoegen

Let op: Minimaal formaat 1600x1200 pixels (max. 3MB). Afbeelding mag geen tekst bevatten. Bij voorkeur een vierkant of liggend beeld.

Nog geen afbeelding gekozen

Jouw gegevens

Deze gegevens worden niet gepubliceerd en zijn uitsluitend bedoeld voor onze redactie. Zij kunnen bij eventuele vragen of opmerkingen over de activiteit contact met je opnemen.

* Velden met een asterisk zijn verplicht.