Kröller-Müller Museum

Kröller-Müller Museum
Museum
Otterlo

Neem alvast een kijkje

Beleef een unieke combinatie van kunst, architectuur en natuur. Midden op Het Nationale Park De Hoge Veluwe, tussen de bossen, heidevelden en zandverstuivingen ligt dit beroemde museum. Het bezit de tweede grootste Van Gogh-verzameling ter wereld met bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen. Daarnaast bevat de collectie topstukken van moderne meesters als Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. De beroemde beeldentuin van het museum telt ruim 160 sculpturen van beeldbepalende kunstenaars zoals Auguste Rodin, Henry Moore, Jean Dubuffet en Joep van Lieshout.

Toegankelijkheid:
Het museum is goed toegankelijk met een rolstoel. Een scootmobiel is toegestaan in museum en beeldentuin. Een segway is alleen toegestaan in de beeldentuin. In het museum zijn rolstoelen, rollators en kinderbuggy’s te leen. Deze zijn gratis, maar niet te reserveren. Hulphonden zijn toegestaan in het park, het museum en de beeldentuin. Er is 1 invalidetoilet aanwezig in het museum (klik hier voor de plattegrond).

Openingstijden

 • Dinsdag t/m zondag 10:00 - 17:00 uur

Prijzen

 • Tickets 2021*:
  Volwassenen: € 11,10
  - met Museumkaart of BankGiro Loterij VIP-KAART: Gratis
  Kinderen 6 tot en met 12 jaar: € 5,55
  - met Museumkaart: Gratis
  Kinderen tot en met 5 jaar: Gratis
  Studenten / CJP / Cultuurkaart: € 5,55
  ICOM- / Vereniging Rembrandtkaart: Gratis

  *Het Kröller-Müller Museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom moet je ook voor het park betalen en hiervoor een apart entreeticket kopen.

Locatie