Kabouterpad De Hartenberg

Beschilderd paaltje langs de route
Afstand:
900 m
Duur:
15 minuten

Neem alvast een kijkje

Kenmerken

Ga mee met Kabouter Guusje. In haar rolstoel neemt ze jou mee op avontuur!
Wandel langs het pad en zie de kleurrijk beschilderde kabouterpalen, huisjes en attributen. Bordjes langs het pad vertellen het inspirerende verhaal van Guusje, een kabouter met een beperking.

Wil je dit avontuur helemaal compleet maken? 
Haal dan voor €2,- een echte knapzak op in het Theehuis De Roek. In de knapzak zitten leuke opdrachten en attributen, zoals een touw om benen samen te binden en spiegeltjes om jezelf met anderen te vergelijken.

Het Theehuis is open op woensdagen van 13:30 tot 16:30 uur en in het weekend, zaterdag en zondag van 11:00 tot 16:30 uur. Ook is Theehuis de Roek op feestdagen geopend.

Omdat het theehuis niet alle dagen open is, kunnen de knapzakjes ook opgehaald worden bij de kasgroep. Van maandag t/m donderdag kan dat van 9:00 tot 16:00 uur. Op vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur.

Het Kabouterpad De Hartenberg is het allereerste inclusieve kabouterpad van Nederland.
Het kabouterpad, met een lengte van ongeveer 900 meter en volledig rolstoeltoegankelijk, is gecreëerd in samenwerking met ongeveer 20 cliënten van 's Heeren Loo. Zij maakten de kleurrijk beschilderde kabouterpalen, huisjes en attributen die te vinden zijn op de route en in de knapzak.

Het idee voor dit inclusieve kabouterpad is ontstaan vanuit de wens om mensen met en zonder beperking op een laagdrempelige manier dichter bij elkaar te brengen. Dit bijzondere initiatief is mede mogelijk gemaakt dankzij een financiële bijdrage van de Gemeente Ede.

Dit ga je zien

Startpunt: 's Heeren Loo
Apeldoornseweg 60
6733 SC Wekerom
Eindpunt: 's Heeren Loo
Apeldoornseweg 60
6733 SC Wekerom