MTB-Route Otterlo

Afstand:
13.0 km
Duur:

Route info

Download GPX

Kenmerken

MTB route Otterlo is onlangs aangepast. Het startbord terplekke is nog van de oude route. Gelieve deze niet te volgen, volg in plaats daarvan de routebordjes of het GPX bestand.

Ben jij enthousiast te maken voor een stevig rondje mountainbiken? Dan kom je met deze 13 km lange tocht in Otterlo zeker aan je trekken! 

Let op: Deze route is geschikt voor gevorderde MTB-ers. 

Deze gemarkeerde route start bij Otterlo Events en is onderdeel van een mountainbike netwerk MTB Zuid-Veluwe. Wat mag je verwachten? Snelle singletracks, steile klimmen en snelle afdalingen.

Er wordt in deze route veel gebruik gemaakt van hoogteverschillen in de omgeving en de mooie natuurgebieden. Samen met de route Lunteren deelt deze route het beruchte ‘Area51’ gedeelte met steile klimmen en pittige afdalingen. Deze route is daarom met name geschikt voor gevorderde MTB-ers. De route kan gekoppeld worden aan de routes van Ede (rood) en Lunteren (paars).

De route Otterlo voert door de Mossel in Otterlo en het Roekelse Bos. Tevens gaat de route over het bosterrein van zorginstelling ‘s Heerenloo.

Kijk hier voor meer informatie.

Dit ga je zien

1

Otterlo Events

Activiteitencentrum
Mosselsepad 28
6731 SM Otterlo
Otterlo Events
2

Otterlo Events

Activiteitencentrum
Mosselsepad 28
6731 SM Otterlo
Otterlo Events