Hoenderloo

Hoenderloo behoort met buurtschap Hoog-Baarlo tot de gemeente Ede en ligt tegen Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Deelerwoud.

Glamping in Hoenderloo

Kamperen op de Veluwe zonder in te leveren aan comfort? Kom overnachten op Glamp Outdoor Camp in Hoenderloo. Slaap je in de semi-buitenlucht in de knusse Kimitent? Of ga je voor het ultieme comfort van de ruime safarilodge? Wat je ook kiest: van een goede nachtrust ben je verzekerd.

Ontdek glamping op de Veluwe

Slapen in een Draken-ei

Altijd al eens willen slapen in een echt Draken Ei midden op de Veluwe? Bij Camping 't Schinkel kan het! In het grote drakennest liggen enorme eieren waar je in kunt slapen. In het Draken Ei vind je een groot bed, geschikt voor 2 volwassenen en max. 2 kleine kinderen.

Blijf een nachtje slapen

Lekkerste terras in Hoenderloo

De Smaak van Hoenderloo is gelegen midden in de bossen van de Veluwe. Mooi gelegen aan de Krimweg een absolute aanrader voor een kop koffie, een overheerlijke lunch of om 's avonds lekker aan te schuiven voor het eten.

Meer informatie
De Smaak van Hoenderloo
 • De Smaak van Hoenderloo

Ontdek Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Een klein stukje van Het Nationale Park De Hoge Veluwe ligt in Hoenderloo. Ontdek de schatten die dit Park rijk is.

 • De natuur van Het Park

  Het Nationale Park de Hoge Veluwe is een natuurpark met ruim 5.000 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen. Het Park is toegankelijk via, onder meer, Hoenderloo.

  De natuur van Het Park
 • Jachthuis Sint Hubertus

  Jachthuis Sint Hubertus is het voormalige buitenverblij van het echtpaar Kröller-Müller. Het is ontworpen door architect Berlage en één van de belangrijkste gebouwen van Nederland.

  Jachthuis Sint Hubertus

Zoek op de kaart