Hoenderloo

Vanaf 15 december zijn alle publiek toegankelijke locaties t/m 9 februari 2021 gesloten, dat geldt voor o.a. musea, theaters, bioscopen, zwembaden, sportscholen en bibliotheken (wel geopend voor afhaal). Niet-essentiële winkels hebben hun deuren moeten sluiten. Cafés en restaurants zijn nog steeds gesloten, maar diverse locaties bieden afhaalmaaltijden of bezorgen gerechten thuis. Hotels blijven open, maar mogen gasten geen eten serveren. 

Enkele locaties mogen wel openblijven, waaronder levensmiddelenwinkels, warenmarkten voor levensmiddelen, dierenspeciaalzaken, audiciëns en opticiëns, apotheken en drogisterijen, locaties voor reparatie en onderhoud van consumentenartikelen, winkels buiten voor kerstbomen en bloemenverkoop, e.d. Kijk voor de volledige lijst op de website van de Rijksoverheid.

Hoenderloo behoort met buurtschap Hoog-Baarlo tot de gemeente Ede en ligt tegen het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Deelerwoud.

Pop-up camping in de natuur

In een tijd waarin velen op vakantie gaan in eigen land komt Bungalowpark Hoenderloo met iets creatiefs: een pop-up camping waar je onbezorgd kunt gaan genieten in de ongerepte natuur. Hoewel wildkamperen niet is toegestaan op de Veluwe, krijg je zo wel de luxe van een verblijf dat daar heel erg op lijkt. 

Blijf een nachtje slapen

Zoek op de kaart