Pasen in Ede

Wat is er met Pasen te doen in Ede? Dit zijn de leukste activiteiten tijdens het Paasweekend in Ede. 

Paasbrunch in Ede

Geniet van een heerlijke paasbrunch op eerste of tweede paasdag. Op diverse plekken kun je terecht, zoals De Waldhoorn in Otterlo, Het Oude Postkantoor in Bennekom, Moeke in Ede of De Lunterse Boer in Lunteren. 

Bekijk alle restaurants
Tafel met lekkere hapjes

Uitwaaien met deze wandeltips

Tijdens de Paasdagen even lekker naar buiten? We verzamelden de leukste wandelingen in Ede; van korte kinderroutes tot uitgebreide wandelroutes van meer dan 10 kilometer. 

De mooiste wandelingen in Ede

MTB-routes voor elk niveau

De natuurgebieden in en rond Ede deze Pasen verkennen met de mountainbike? Dat kan! De routes zijn ideaal voor de liefhebbers van klimmen, mul zand en smalle bospaadjes. De routes zijn met zorg door natuur en mountainbike experts uitgezet in het Edese landschap.
PS: wist je dat er ook een speciale route is voor kinderen?

Bekijk de MTB-routes
MTB-route voor kinderen in Ede - BezoekEde

Geen eieren, maar stenen zoeken!

Ken jij You Rock Ede al? Dit initiatief is opgezet door Janette Kroesen. Zij beschildert stenen met prachtige afbeeldingen en verstopt die stenen langs wandelroutes. Speciaal voor Bezoek-Ede heeft You Rock Ede 20 stenen beschilderd. Deze stenen beelden de highlights van Ede uit en liggen op verschillende locaties in Ede. 

Lees meer...

Street-art in Ede bewonderen

Op zoek naar heel veel kleur deze dagen? Bezoek dan eens de talloze street-art locaties in Ede. In totaal vind je in Ede 37 masterpieces! En... ze zijn stuk voor stuk een bezoekje waard.

Lees er meer over...
StreetArt in Ede - BezoekEde