Kröller-Müller Museum

Het wereldberoemde Kröller-Müller Museum is gelegen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. In dit museum beleef je een unieke combinatie van kunst, architectuur en natuur. Je vindt hier de tweede grootste Van Gogh-verzameling en daarnaast ook topstukken van moderne meesters zoals Claude Monet, Georges Seurat, Pablo Picasso en Piet Mondriaan. De beeldentuin telt ruim 160 sculpturen van beeldbepalende kunstenaars.

 • Van Gogh Gallerij

  Met bijna 90 schilderijen en ruim 180 tekeningen heeft het Kröller-Müller Museum de op een na grootste Van Goghverzameling ter wereld. 

  Van Gogh Gallerij
 • Beeldentuin

  In één van de grootste beeldentuinen van Europa (25 hectare) krijgt moderne beeldhouwkunst een natuurlijke bestemming. 

  Beeldentuin
 • Restaurant Monsieur Jacques

  Bij Monsieur Jacques geniet je in de buitenlucht, tussen de kunst in de beeldentuin, van een uitgebreid assortiment lunchgerechten en allerlei lekkers.

  Restaurant Monsieur Jacques

Outdoor game: Helene Unlocked

Tijdens het interactieve spel 'Helene Unlocked' maak je een fictieve reis door heden, verleden, natuur & cultuur. Lukt het jullie om de kunstschatten van het Kröller-Müller Museum uit de schuilkelder te halen door puzzels op de lossen en codes te kraken? Tijdens het spel ontdek je historische locaties in Ede, Otterlo, Harskamp en Lunteren.

Meer info