Prei van de barbecue

Ingrediënten - voor 2 personen

  • 2x prei
  • 1 rode ui
  • 1 sjalot
  • 1 schepje mosterd
  • 1 theelepel kerrie-madras poeder
  • 2 dl kippenfond
  • 2 dl room
  • 0,5 dl witte wijn
  • 2 eetlepels grove mosterd
  • 10 gram Veluwse feta
  • zonnebloemolie
  • korenbloemen ter garnering

Benodigdheden

  • BBQ
  • steelpannetjes
  • mes
  • snijplank
  • fijne zeef
  • aluminiumfolie
  • keukenrol

Over restaurant Cèpes

Bij Restaurant Cèpes geniet je van culinaire hoogstandjes, gewaardeerd door GaultMillau. Het restaurant is onderdeel van Hotel Sterrenberg en op nog geen kilometer afstand ligt Het Nationale Park de Hoge Veluwe. Ideaal dus om een dagje Hoge Veluwe te combineren met een lunch of diner bij Restaurant Cèpes. Hier blijf je genieten van alles wat de streek te bieden heeft, want dit restaurant gebruikt lokale producten. Door de regelmatige wisseling van gerechten blijft Restaurant Cèpes je verrassen.

Bezoek Cèpes
Restaurant Cepes - De Sterrenberg