Rondje Roekel en Mossel

Afstand:
19.0 km
Duur:
2 uur 30 minuten

Route info

Download GPX

Kenmerken

Het Rondje Roekel en Mossel is een ruiterroute die door gevarieerd terrein loopt. De route komt langs bos, heide en uitgestrekte velden. De kans om wild tegen te komen is hier groot. Het Rondje Roekel en Mossel is geschikt voor zowel ruiters als menners.

Ontdek de Roekel en Mossel
Op zoek naar een mooie route in een veelzijdige natuurgebied? Rijd dan het Rondje Roekel en Mossel. Hier worden slingerende paadjes afgewisseld met indrukwekkende beukenlanen.

Ontmoet grote grazers
Deins je niet terug voor de kans om wild te spotten? De gebieden Roekel en Mossel staan bekend om grote grazers. De kans is groot om hier Spaanse runderen en wilde paarden te zien.

Horeca onderweg
Het Rondje Roekel en Mossel komt langs de enkele horecagelegenheden. Zowel jij als je paard kan hier terecht voor een welverdiende pauze. De volgende horeca kom je onderweg tegen:
- Boerderij Mossel
- De Houtzagerij op Europarcs Resort de Wije Werelt

Dit ga je zien

Startpunt: Ede
1

De Houtzagerij

Arnhemseweg 1 102
6731 BV Otterlo
De Houtzagerij
2

Boerderij Mossel

Theeschenkerij en overnachtingen met stalling
Mosselseweg 2
6731 SK Otterlo
Boerderij Mossel
Eindpunt: Ede

Beschrijving

Startpunt: Ede

Het Rondje Roekel en Mossel is een ruiterroute die loopt door afwisselend natuurgebied. Onderweg is een grote kans om grote grazers te spotten, zoals Spaanse runderen en wilde paarden.

Parkeren
Deze route start bij parkeerplaats Westerrode aan de Apeldoornseweg (N304). Hier is voldoende parkeergelegenheid.

Militaire oefeningen
Op de Ginkelse Heide vinden regelmatig militaire oefeningen plaats. Wordt er geoefend op je route? Geef dan ruimte aan militairen en voertuigen en kies indien nodig een alternatief pad.

Een PDF-bestand van de route is te downloaden via onze routeplanner.

Eindpunt: Ede