Rondje Edese Bos

Afstand:
11.0 km
Duur:
1 uur 30 minuten

Route info

Download GPX

Kenmerken

Verken het afwisselende natuurgebied boven Ede met het Rondje Edese Bos. Naast bos trek je tijdens deze route ook een stukje over de Ginkelse Heide.

Slingeren door het bos
Het terrein van het Edese Bos bestaat uit afwisselend bosgebied. Terwijl je over de slingerende paden stapt, geniet je van zowel naaldbomen als loofbomen. Ondanks de soms bochtige paadjes is deze route geschikt voor zowel ruiters als menners.

Breid de route uit
Toe aan een langere rit? Deze route is goed uit te breiden of te combineren met andere routes in dit gebied. Maak deze route bijvoorbeeld langer met (een deel van) de dagtocht Ginkelse Heide.

Dit ga je zien

Startpunt: Apeldoornseweg
6718 Ede
1

Legende: De Witte Juffer van Kernhem

Landgoed Kernhem
Ede
Legende: De Witte Juffer van Kernhem
Eindpunt: Apeldoornseweg
6718 Ede

Beschrijving

Startpunt: Apeldoornseweg
6718 Ede

Het Rondje Edese Bos is een afwisselende route. Onderweg trek je door bos en een kort stuk over de Ginkelse Heide. Dit rondje is geschikt voor ruiters én menners.

Parkeren
Bij het startpunt is voldoende parkeergelegenheid. Sla linksaf wanneer je de rotonde bij de Koeweg/Bosrand verlaat. Parkeer in de parkeervakken links, of op de parkeerplaats rechts van de weg.

Militaire oefeningen
Op de Ginkelse Heide vinden regelmatig militaire oefeningen plaats. Wordt er geoefend op je route? Geef dan ruimte aan militairen en voertuigen en kies indien nodig een alternatief pad.

Een PDF-bestand van de route is te downloaden via onze routeplanner.

Eindpunt: Apeldoornseweg
6718 Ede