Paardvriendelijke locaties

Horeca met aanbindlocaties

Er zijn voldoende rustplaatsen voor zowel ruiters als paarden en hun aanspanningen in gemeente Ede. Terwijl je paard even tot rust komt in een van de fijne natuurgebieden geniet jij van een heerlijke kop koffie, lunch of diner bij bijvoorbeeld Juffrouw Tok, Panoramahoeve, Restaurant de Goudsberg of Boerderij Mossel.

Een locatie is paardvriendelijk als je er gemakkelijk met je paard terecht kan. De horecalocatie ligt uiteraard niet te ver van het ruiterpad en is veilig bereikbaar zonder dat je drukke wegen moet oversteken. En het belangrijkste: je kunt je paard er veilig achterlaten in de nabijheid van het terras, zodat je altijd goed zicht hebt op je paard. Bekijk ze hier!

Logeeradressen met je paard

Na een heerlijke tocht door de natuur van gemeente Ede slaap je het beste met je paard in de buurt. Je vindt bij het ruiternetwerk voldoende accommodaties waar je met je paard goed terecht kunt. Daarnaast ben je ook nog eens omringd door mensen die kennis en ervaring hebben met de verzorging van paarden. Parkeer je trailer en zet je paard op stal of in het weiland. Aan alles is gedacht!

Hieronder vind je een overzicht met groepsaccommodaties, bed & breakfasts en andere overnachtingsmogelijkheden voor jou en je paard. Deze locaties hebben allemaal een mogelijkheid om een auto met paardentrailer te plaatsen, liggen aan het ruiternetwerk en hebben stalmogelijkheden voor je paard. 

Met paard op de Hoge Veluwe - BezoekEde

Hier is jouw paard welkom!

Bekijk hieronder alle paardvriendelijke locaties in Ede.

Wat zoek je

Thema

18 resultaten