Eerlijk eten uit de streek
-
© Pixabay
De zoektocht naar een duurzame manier om voedsel te produceren vraagt om een nieuwe manier van samenleven en samenwerken tussen boer en consument. Wij gaan de uitdaging aan om te eten uit de streek. Lekker, gezond en duurzaam met een eerlijke prijs voor de producent. Op deze pagina vind je meer over de 40 dagen challenge, deelnemende streekproducenten, recepten en informatie over producten en de korte keten.
Vervolg 40 Dagen Eten uit de Streek
De eerste editie van 40 Dagen Eten uit de Streek is afgelopen! Van zaterdag 3 oktober t/m 12 november 2020 hebben we 40 dagen lang uit onze eigen omgeving gegeten. Dit deden we door middel van een streekbox met verse en duurzame producten direct van de boer.
Vanwege het succes van deze eerste 40-Dagen challenge zijn we aan het kijken naar een vervolg. Heb je interesse? Stuur je naam, e-mailadres en telefoonnummer naar info@40dagenetenuitdestreek.nl