Bennekom

Bennekom wordt omringd door bossen en buitengebied. De campusterreinen van Universiteit Wageningen liggen op een steenworp afstand. Bennekom heeft een levendig centrum en prettige woonwijken in een prachtige groene omgeving. 

Zien en Doen in Bennekom

 • Landgoed Hoekelum

  Hoekelum is een kasteel en landgoed tussen Ede en Bennekom. De oudste vermelding dateert uit 1396. 

  Landgoed Hoekelum
 • Kijk & Luistermuseum

  Het Kijk & Luistermuseum: daar zit muziek in! Ontdek hoe er vroeger van muziek genoten werd toen er nog geen elektriciteit was en streaming, cd-spelers en radio nog niet bestonden. 

  Kijk & Luistermuseum
 • Uitkijktoren Het Binnenveld

  Geniet boven van het fraaie uitzicht over het nieuwe natuurgebied Binnenveldse Hooilanden.

  Uitkijktoren Het Binnenveld
 • De Kunstfactorij

  De Kunstfactorij is een creatieve hotspot in Bennekom met workshops en kunstzinnige evenementen. Knutselproducten worden verkocht in de knutselwinkel.

  De Kunstfactorij
 • Zwembad de Vrije Slag

  Klaar voor een verfrissende duik in het zwembad? Spring dan in één van de buitenbaden van Zwembad de Vrije Slag.

  Zwembad de Vrije Slag

Evenementen in Bennekom

Winkelen in Bennekom?

In Bennekom vind je leuke familiebedrijven van soms al meer dan een eeuw oud, grote en kleine speciaalzaken en landelijke ketens. Er is voor ieder wat wils. Bekijk het volledige aanbod aan winkels in Bennekom op BennekomCentrum.nl. Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en ontwikkelingen via de Facebookpagina van Bennekom Centrum. 

Volg Bennekom Centrum op Facebook

VVV Informatiepunt Bennekom

Bij het VVV Informatiepunt in boekhandel Novita vind je informatie over de leukste tips en ideeën over alles wat er in de regio te doen is. Van welke bezienswaardigheden je echt gezien moet hebben tot welke winkelstraatjes een bezoekje waard zijn.

Meer informatie

Zoek op de kaart