Deze interactieve games speel je buiten

Trommel je vrienden, familie, collega's of andere kennissen en buren op en kom deze interactieve games buiten in Ede spelen. Ontsnap samen uit een virtuele escape room, los diverse puzzels of raadsels op en ontdek tegelijkertijd de natuur in de gemeente Ede. 

Helene Unlocked

Een fictieve reis door heden, verleden, natuur & cultuur

Grote droogtes bedreigen de Veluwe. Bosbranden liggen op de loer. Niet alleen de natuur van de Hoge Veluwe is in gevaar, maar ook de kunstschatten van het Kröller-Müller Museum. Stel jouw team samen en help het mysterie op te lossen. 

Download het spel hier

Nature Game Otterlo

Ga samen met je kinderen op avontuur met de Nature Game Otterlo. Aan de hand van een app kun je de route lopen. Onderweg beantwoord je diverse vragen, waaronder over de lokale natuur of grappige doe-opdrachten. De route Nature Game Otterlo gaat door het mooie natuurgebied Planken Wambuis en over het Mosselsezand. 

Speel The Nature Game

Escape Room 'Het uur van de wolf'

Kunnen jullie goed genoeg samenwerken om op tijd tot de oplossing te komen? Speel de escape room 'Het uur van de wolf' en red het bos, voor het te laat is. Tijd voor jouw team van hulpboswachters om in actie te komen. Traceer de wolf binnen het uur om te bewijzen dat hij zich heeft gevestigd in het bos.

Speel de Escape Room