Ede bezoeken met een groep

In en rond Ede vind je veel locaties waar je met een groep kunt verblijven of een gezamenlijke activiteit kunt doen. Ga slapen op een boerderij en trek er op uit. Je kunt kiezen voor actief, culinair, natuur, cultureel, maar er is nog zo veel meer...

Actieve uitjes met een groep

Survival Team Ede
In Ede vind je een heus Survivalterrein waar allerlei groepsactiviteiten worden georganiseerd. Kies bijvoorbeeld voor een HUK programma (Hindernis, Uithouding, Kracht) of outdoor lasergamen. Het terrein bestaat uit vele klim- klauter- en kruip hindernissen.

Otterlo Events
Meer actieve uitjes vind je bij Otterlo Events. Hier heb je ruime keuze uit meer en minder sportieve activiteiten, zoals klootschieten, lasershooting, bootcamp, klimmen en abseilen, bushcraft, bubble voetbal en nog veel meer! 

Boules Bites Bar
Een ideaal uitje voor groepen: geniet bij Boules Bites Bar van jeu de boule, eten, drinken en gezelligheid! Je speelt jeu de boules onder het genot van een hapje en een drankje. 

Leren koken, taarten bakken of kaas maken

Natuur

Op de witte fiets de Hoge Veluwe verkennen  
Stap op de gratis witte fietsen van het Nationale Park de Hoge Veluwe en toer over ruim veertig kilometer aan fietspaden door het afwisselende landschap. Met ruim 5.500 hectare bos, heide, vennen en stuifzand raak je hier niet snel uitgekeken. Onderweg passeer je openbare kunst en spot je wilde dieren. Even uitrusten kan bij Parkrestaurant De Hoge Veluwe en bij de Theekoepel bij Jachthuis Sint Hubertus.

Ontdek de Veluwse natuur
Stichting Natuurcentrum Veluwe organiseert het gehele jaar door groepsactiviteiten in de natuur. Maak met de familie of collega’s een fiets-, wandel- of huifkartocht of breng een bezoek aan de wildkansel. Wat denk je van een snertwandeling, speuren naar sporen, vroege vogels wandeling, fietstocht jeneverbessenbos, zonsondergang op het stuifzand, wandelen tussen bos en heide, vleermuistochten of paddenstoelenwandelingen? Ook zijn er diverse workshops mét high tea.

Culturele uitjes met een groep

Tegelmuseum Otterlo
Het Nederlands Tegelmuseum toont de grootste en meest veelzijdige collectie Nederlandse wandtegels en tegeltableaus, vanaf de late Middeleeuwen tot nu. Voor groepen en gezinnen zijn er speciale arrangementen mogelijk. Leuk voor de kinderen is een speurtocht en het maken van een eigen tegeltje.

Ontspannen en wellness

Spa Veluwe in Lunteren is kleinschalig en romantisch van opzet met zowel binnen- als buitenfaciliteiten. Denk aan binnen- en buiten saunacabines, stoomcabines, dompelbaden, whirlpools, voetenbaden, een scrubruimte met drie soorten scrubzout, een koelpaddestoel, infraroodsauna in wijnvat, koude tuimelton. Daarnaast zijn er diverse behandelingen mogelijk. In de tuin is het goed toeven bij het grote buitenzwembad en gezellige poolbar. In het restaurant worden smakelijk gerechten geserveerd.

Overnachten met een groep