Vaderdag in Ede

De derde zondag in juni is het weer Vaderdag. Dit jaar valt het op 19 juni. Tijd om je (schoon)vader, opa of andere vaderfiguur eens extra te verwennen! Met onderstaande tips laat jij hem zeker zien hoe belangrijk hij voor je is.

Smaakfietsroutes

Ontdek de Proeftuin en kom fietsen langs streekproducten. Stap samen met je vader op de fiets en ontdek al het lekkers dat de regio te bieden heeft. Met de vier unieke Smaakfietsroutes kom je langs sap, zuivel, honing, brood en meer! En het leukste: je kunt het bij de diverse boerderijen en landwinkels ook kopen voor thuis. 

Naar de Smaakfietsroutes
Vader, moeder en kind in de hooi bij de boerderij

Samen ontsnappen uit een Escape Room

Samen met je vaderfiguur ontsnap jij uit de meest spannende escape rooms van Ede! Ga de uitdaging aan tijdens de Dakar woestijnrally, red het bos voor het te laat is tijdens 'Het Uur van de Wolf' of wandel door Planken Wambuis en over het Mosselsezand met de Nature Game Otterlo

Meer Vaderdagtips

Toeren door de Foodvalley

Wil je eropuit maar weet je niet waar naartoe? Doe de autospeurtocht Foodvalley en ontdek de veelzijdigheid van de regio. Stop onderweg voor een lekker hapje van een streekwinkel of verzamel de ingrediënten voor een BBQ later op de dag.

Tip: huur voor de gelegenheid een leuke old-timer of andere mooie auto. Succes gegarandeerd.

Doe de autospeurtocht

Ga erop uit - Liever samen iets ondernemen? Bekijk hier de stoerste uitjes:

 • Bezoek Museum Vliegbasis Deelen

  Struin samen met je vader tussen de (lucht)voertuigen van Museum Vliegbasis Deelen en ontdek alles over de luchtoorlog tussen 1940 en 1945.

  Bezoek Museum Vliegbasis Deelen Museum Vliegbasis Deelen - BezoekEde
 • Scheur door het bos

  Is jouw vader(figuur) sportief? Verras hem dan met een rit over een uitdagende MTB-track

  Scheur door het bos Mountainbike in het bos - BezoekEde
 • Proost op je vader

  Pak samen een terrasje en proost op de band die jullie hebben.

  Proost op je vader