Moederdag in Ede

Op zondag 12 mei is het moederdag. Tijd om je (schoon)moeder, oma, tante of andere moederfiguur in het zonnetje te zetten! Met onderstaande tips laat jij haar zeker zien hoeveel ze voor je betekent.

Toon je waardering - Op zoek naar een mooi cadeau? Bij deze winkels vind je vast iets wat bij haar past:

Leuke moederdag-events - Ga er samen op uit en geniet van een van de leuke activiteiten die op Moederdag worden georganiseerd:

Ga voor quality time - Geef haar écht de aandacht die ze verdient met de onderstaande tips:

Weekendje weg cadeau

Heeft jouw (schoon)moeder, oma, tante of andere moederfiguur wel wat ontspanning verdiend? Geef haar dan een bijzondere overnachting cadeau.

Er is keuze genoeg in de gemeente Ede. Kies bijvoorbeeld voor een pipowagen met uitzicht op wild, een weekendje in een boomhut of een ontspannen verblijf in Hotel de Sterrenberg.

Bekijk bijzondere overnachtingen

Struinen door Pinetum de Dennenhorst

Op zoek naar een leuk uitje in de buitenlucht? Breng samen een bezoek aan Pinetum de Dennenhorst in natuurgebied het Middelpunt van Nederland. In dit 'buitenmuseum vol naaldbomen' kijk je je ogen uit.

Meer over Pinetum de Dennenhorst

Geef een StoryTile cadeau!

Verras je moeder met een StoryTile. Deze ‘Natuurlijk Ede’-tegel staat helemaal in het teken van de gemeente Ede en laat verschillende highlights zien. De StoryTile is op meerdere locaties verkrijgbaar!

Meer over de StoryTile