Zomertips Ede

Wat kun je deze zomer doen in Ede? Wij zetten de leukste tips voor je op een rij.

Of je nu kiest voor een heerlijke zomerwandeling, een mooie fietstocht door de prachtige natuur of een van de gezellige zomerse activiteiten, in Ede zit je goed! Er is deze zomer van alles te beleven.

Wandelen in Ede

In de zomermaanden kun je heerlijk wandelen in Ede. Op de warme dagen zijn de bossen heerlijk verkoelend en op de minder warme dagen zijn de weidse natuurgebieden van Ede een heerlijke plek. Kies je voor één van de 11 Klompenpaden of wandel je liever een van de vele overige routes?

Wandelen in Ede

Fietsen in de zomer

In Ede vind je fijne fietsroutes, mooie paden én uitdagende MTB-routes. Er is zelfs een speciale kinder MTB-route! Altijd de moeite waard is een rondje door Het Nationale Park De Hoge Veluwe op een witte fiets en een jaarlijks hoogtepunt is de Fiets 4-daagse in Otterlo.

Fietsen in Ede

Hier eet je de lekkerste ijsjes!

Even afkoelen?

Bijzonder overnachten

In Ede kun je sfeervol overnachten in hotels, vakantiebungalows, boomhutten, fijne bed & breakfasts, op campings en in groepsaccommodaties. Overdag verken je de dorpen of de Veluwse natuur en 's avonds zit je na te genieten op jouw logeeradres...  

Bekijk de slaapadressen

Waan je in Italië

La dolce vita in Ede? Nou en of. Geniet van een goede koffie, Italiaans gerecht en gelato. Maar er is meer… wat denk je van een futuristische kunst in het Kröller-Müller Museum?

Lees meer!