Proef culinair Ede

Foodlab, voedselpark en foodtheater

Bij Het Smaakpark in Ede mag je met je eten spelen! Zij bieden je een unieke culinaire beleving en pure smaken. Edes nieuwste aanwinst op culinair gebied, waar je naast heerlijk kunt proeven ook meer kunt leren over voedsel. Of het nu gaat om fermenteren, wildplukken of broodbakken: het kan allemaal bij Het Smaakpark. 

Bezoek Het Smaakpark

Eten op topniveau

Wist je dat je in Ede ook op topniveau kunt eten? Het Koetshuis in Bennekom draagt zelfs al sinds 1998 een Michelin-ster. Geniet hier optimaal van een luxe diner en mooie wijnen. Wil je écht uitpakken en ontdekken wat het restaurant allemaal te bieden heeft? Kies dan voor het Menu Beleving en laat je smaakpapillen hun werk doen...

Bezoek Het Koetshuis
Het Koetshuis

Proef de smaak van Ede

Wild, asperges, honing, kaas en meer. Zomaar een greep uit de streekproducten die je in Ede kunt vinden. Talloze boerderijen en plattelandswinkels verkopen eerlijke streekproducten. En alles komt rechtstreeks bij de boer of kweker vandaan. Producten uit de regio van biologische en traditionele teelt die met aandacht voor mens, dier en milieu tot stand zijn gekomen. En dat proef je! 

Meer streekproducten

Meer culinaire hotspots