24 uur in Ede

Hoe ga jij Ede ontdekken?

Speciaal voor de liefhebber is er een heuse Avonturengids ontwikkeld waarmee je op pad kunt in Ede.

  1. Stick to the plan Volg je het liefst een vast reisprogramma? Dan kun je 24 of 48 uur op pad met deze avonturengids.
  2. Relaxte avonturier Jij laat het avontuur graag jouw kant opkomen. Kies dan de onderdelen die jou interessant lijken en laat je verrassen.
  3. 200% avontuur? Wil je álles uit jouw weekend halen? Voeg dan wat extra tips en acitiviteiten toe! Deze vind je achterin de gids
Download Avonturengids

Wat kun je verwachten in de Avonturengids?

Cultuur, natuur, shoppen en culinaire highlights, het komt allemaal samen in het programma '24 uur in Ede'. Wil je weten wat er nog meer op het programma staat? Bekijk het volledige programma hier

10.00 uur
Je kunt je dag natuurlijk niet beginnen zonder wat brandstof. Start het avontuur in Ede bij Jorisbrood op het Kazerneterrein: een kleine natuurbakkerij waar brood op ambachtelijke wijze gebakken wordt. 
TIP: kijk meteen live mee hoe Joris zijn brood bakt! 

10.30 uur
Heerlijk shoppen doe je in Ede Centrum waar je een breed aanbod aan winkels vindt. Of bezoek Bennekom Centrum waar de diverse speciaalzaken en familiebedrijven een bezoekje waard zijn. Na het shoppen strijk je natuurlijk neer op een terras voor een hapje en een drankje.
TIP: In Ede ligt de kunst letterlijk op straat! Hou je ogen open voor kleurrijke streetart en prachtige buitenkunstwerken.

14.15 tot 21.00 uur
Tijd om cultuur te snuiven en de natuur te ontdekken! Na dit avontuur schuif je aan bij één van de smaakvolle restaurants in Ede. Je komt helemaal tot rust midden in de natuur bij Hotel De Werelt of 50|50 Belmont

07.00 uur
Vroeg uit de veren om de big five te spotten! Neem je verrekijker mee en trek de natuur in. Welke dieren spot jij 's ochtends vroeg?

Welke locaties ga je bezoeken?

Heb je meer tijd?

Breid je ontdekkingstocht in Ede dan uit met onze tips voor '48 uur in Ede'. Met dit programma ontdek je nóg meer cultuur, natuur, militaire historie en ga je actief op pad. 

Bekijk '48 uur in Ede'

Bloggers gaan 24 uur op pad in Ede