Tips per seizoen

In elk seizoen is het genieten in Ede. Maar wat zijn nou de leukste tips voor de lente, zomer, herfst of winter in Ede? Wij hebben de tips per seizoen voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hieronder. 

 • Lente

  De zon schijnt, de lammetjes worden geboren, het gras begint te groeien en de bloemen staan op springen. Kortom, het is lente in Ede! Bekijk hier de leukste lente-tips.

  Lente
 • Zomer

  Het is zomervakantie, de bossen zijn heerlijk verkoelend, de heide gaat bijna bloeien en er zijn volop evenementen en festivals in Ede. Kom Ede in de zomer ontdekken.

  Zomer
 • Herfst

  De tijd van de burlende herten, wild spotten, wild eten, paddenstoelen zoeken en herfstvakantie. Voor jong en oud is er in de herfst genoeg te doen! Wandelen, fietsen of paardrijden door de bomen die van kleur veranderen en meer! 

  Herfst
 • Winter

  Ook in de winter kun je heerlijk wandelen, schaatsen op de schaatsbaan of op natuurijs, winterevenementen bezoeken of bij een knapperend haardvuur dineren. Bekijk de wintertips hier.

  Winter

Tips bij slecht weer

Zit het weer even niet mee? Ook dan zijn er genoeg dingen te doen in Ede. Geniet van het culturele aanbod, proef de lokale horeca, laat je verwennen in de sauna of trek er met de kinderen op uit. Met deze tips bieden we je voldoende inspiratie voor uitjes in Ede bij slecht weer. 

Naar de tips