Ede

Diverse locaties zijn nog geopend, waaronder musea, zwembaden en culturele instellingen. Horecagelegenheden hebben hun deuren moeten sluiten, maar diverse locaties bieden afhaalmaaltijden of komen overheerlijke gerechten bij je thuis bezorgen. 

Hieronder vind je het speciale Support Your Locals-aanbod van winkeliers en horecaondernemers. Let goed op of je moet reserveren en check altijd het meest actuele aanbod op de website van de ondernemer.

(Private) shopping

In Ede staan diverse winkeliers voor je klaar om je weer te kunnen helpen. Ga bijvoorbeeld aan de slag met een personal shopper. Als je op tijd reserveert bij bepaalde winkels, heb je de winkel helemaal voor jezelf! Of bestel je kleding online en laat het gratis thuisbezorgen.

Bekijk meer winkels

Gezonde leefstijl - Bezoek de kapper of doe mee aan een workout

Kappers, sportscholen en wellnesscentra zijn nog geopend! Bekijk hier welke ondernemers speciaal aanbod hebben. 

Tips voor kinderen

In de herfst is er voldoende te doen voor kinderen! Ook nu we weer meer thuis moeten blijven. Bekijk hier alle leuke herfsttips voor kids

Bekijk meer tips

Uit- en thuisblijftips in Ede

Zoek op de kaart - Het dorp Ede is middelgroot, heeft een ruim centrum met veel winkels en events. Ede telt twee stations (Ede Centrum en Ede-Wageningen), vele culturele hotspots en gezellige horeca-gelegenheden.