Ede

Hieronder vind je het speciale Support Your Locals-aanbod van winkeliers en horecaondernemers. Check altijd het meest actuele aanbod op de website van de ondernemer.

Winkelen in Ede?

Dichtbij de bossen en de heide vind je het gastvrije centrum van Ede. Het centrum is aantrekkelijk voor elke bezoeker door de afwisseling tussen lokale winkeltjes en landelijke ketens. Bekijk het aanbod van winkels op de site van Ede Centrum en bestel jouw favoriete product voor thuis! Of volg Ede Centrum op Facebook voor updates en leuke aanbiedingen.

Bekijk meer winkels

Gezonde leefstijl - Maak je eigen thuisspa of doe mee aan een workout

Kappers, sportscholen en wellnesscentra zijn gesloten. Bekijk hier welke ondernemers speciaal aanbod hebben. 

Tips voor kinderen

Er is nog voldoende te doen voor kinderen! Ook nu we weer thuis moeten blijven. Bekijk hier alle leuke wintertips voor kids

Bekijk meer tips

Thuisblijftips in Ede

Ede Centrum bezoeken met de fiets?

We bljven zoveel mogelijk thuis. Heb jij een maaltijd, je favoriete kleding, of andere producten besteld bij een lokale ondernemer en kom je deze ophalen in het centrum? Parkeer je fiets veilig op deze plekken aan de rand van het centrum. 

Meer info

Zoek op de kaart - Het dorp Ede is middelgroot, heeft een ruim centrum met veel winkels en events. Ede telt twee stations (Ede Centrum en Ede-Wageningen), vele culturele hotspots en gezellige horeca-gelegenheden.