Ede

Sinds 1 juni mogen diverse locaties hun deuren weer openen, van musea en zwembaden tot horecagelegenheden. Hieronder vind je het speciale Support Your Locals-aanbod van winkeliers en horecaondernemers. Let goed op of je moet reserveren en check altijd het meest actuele aanbod op de website van de ondernemer.

(Private) shopping

In Ede staan diverse winkeliers voor je klaar om je alsnog te kunnen helpen. Ga bijvoorbeeld aan de slag met een personal shopper. Als je op tijd reserveert bij bepaalde winkels, heb je de winkel helemaal voor jezelf! Of bestel je kleding online en laat het gratis thuisbezorgen. Je kunt terecht bij de volgende winkels: 

Bekijk meer winkels

Gezonde leefstijl vanuit huis - doe mee aan online workouts of bestel jouw beautyproducten online

Hoe blijf jij thuis fit en gezond? Verschillende yogascholen, kappers en beautysalons zorgen ervoor dat jij ook in deze tijden sportief aan de slag kunt, je uitgroei kunt bijwerken met een verfpakket van een professionele kapsalon, of aan de slag met online huidadvies. Bekijk hier welke ondernemers speciaal aanbod hebben.

Tips voor kinderen

In Ede staan diverse ondernemers voor je klaar om even onbezorgd te shoppen voor je kinderen. Zoek je nieuwe kleding? Heb je nog cadeautjes nodig? Of wil je een mooi portret van de hele familie? Kijk dan eens bij onderstaande ondernemers voor hun aanbod:

Bekijk meer tips

Thuisblijftips in Ede

Zoek op de kaart - Het dorp Ede is middelgroot, heeft een ruim centrum met veel winkels en events. Ede telt twee stations (Ede Centrum en Ede-Wageningen), vele culturele hotspots en gezellige horeca-gelegenheden.