Ede

Diverse locaties hebben hun deuren weer geopend, van musea en zwembaden tot horecagelegenheden. We hoeven niet meer thuis te blijven, maar gaan ook nog niet ver weg. Ondernemers in Ede hebben mooie initiatieven opgezet. Hieronder vind je het speciale aanbod van winkeliers en horecaondernemers. Let goed op of je moet reserveren en check altijd het meest actuele aanbod op de website van de ondernemer.

(Private) shopping

In Ede staan diverse winkeliers voor je klaar om je weer te kunnen helpen. Ga bijvoorbeeld aan de slag met een personal shopper. Als je op tijd reserveert bij bepaalde winkels, heb je de winkel helemaal voor jezelf! Of bestel je kleding online en laat het gratis thuisbezorgen.

Bekijk meer winkels

Gezonde leefstijl - Bezoek de kapper of doe mee aan een workout

Kappers, sportscholen en wellnesscentra zijn weer geopend! Bekijk hier welke ondernemers speciaal aanbod hebben. 

Tips voor kinderen

In Ede staan diverse ondernemers voor je klaar om even onbezorgd te shoppen voor je kinderen. Zoek je nieuwe kleding? Heb je nog cadeautjes nodig? Of wil je een mooi portret van de hele familie? Kijk dan eens bij onderstaande ondernemers voor hun aanbod:

Bekijk meer tips

Uit- en thuisblijftips in Ede

Zoek op de kaart - Het dorp Ede is middelgroot, heeft een ruim centrum met veel winkels en events. Ede telt twee stations (Ede Centrum en Ede-Wageningen), vele culturele hotspots en gezellige horeca-gelegenheden.